Vloerzagen:Diesel,..
Vloerzagen:Elektrisch,..

Vloerzagen

Om een betonvloer te zagen rekent u op de uitgebreide vakkennis van Beverrent Diamanttechnieken. Wij hebben de vakmensen en de juiste machines voor elk project! Zelfs om asfalt te zagen beschikken wij over de juiste materialen en jaren ervaring.

Onze werkwijze om een betonvloer te zagen

Met een gemotoriseerde betonzaagmachine zagen we een snede in het asfalt (of de betonvloer) tot een maximum diepte van 50 cm. We gebruiken hiervoor een zaagblad met een diameter van 1200 mm.

De diepte en breedte van de zaagsneden hangt af van de gebruikte zaag en wordt op voorhand besproken. Onze machines stellen ons in staat perfect rechte zaagsneden te maken.

Wij kunnen ook in een "verse" betonvloer zagen. Dit gebeurt met een minder zware versie van onze gemotoriseerde betonzaagmachine.

Waarom in een betonvloer zagen?

In een betonvloer zagen wordt gedaan bij het maken van sleuven, uitsparingen voor betonpalen, het verwijderen van betonvloeren, enzovoort.

Om in een betonnen vloer in besloten ruimtes (of bijvoorbeeld in de voedingssector) te zagen, gebruiken we onze betonzaagmachines op elektriciteit. Zo stellen we de productiviteit van uw onderneming veilig tijdens de werkzaamheden.

Asfalt zagen: de toepassingen

Asfalt zagen is een steeds terugkerende taak bij wegenwerken, zoals wegreconstructies, het maken van drempels, bermverhardingen en het aanbrengen van dilatatievoegen. We worden algemeen beschouwd als specialist ter zake. Reken daarom steeds op onze uitgebreide expertise inzake het zagen van asfalt, wanneer u een betrouwbare partner zoekt voor al uw wegenwerken.

In asfalt of een betonvloer zagen: wat is de prijs?

De prijs voor het zagen in asfalt of in een betonvloer wordt steeds per meter berekend. Daarnaast hangt de prijs ook af van de dikte van de zaagsnede. Meer informatie en onze richtprijzen vindt u in deze handige pdf. Zo kan u perfect inschatten wat betonzagen u zal kosten.

Meer informatie? Contacteer ons!

Ik wil zaagwerken laten uitvoeren


Copyright 2021 Beverrent - SiteMap - Disclaimer - Privacy Policy - Cookies - Webdesign MYWEB