Kabelzagen:Dock Shelter,...
Kabelzagen:Ronde openingen,...
Kabelzagen:Proefcontainer voor kernafval,...

Kabelzagen

Dankzij kabelzagen in beton wordt het mogelijk om bijna onbeperkt brede, diepe of lange zaagsneden te maken, zelfs op moeilijk te bereiken plaatsen. Reken op de expertise en ervaring van onze vakmensen voor al uw betonzaagwerken!

Kabelzagen: onze werkwijze

Bij kabelzagen wordt een diamantkabel rond het beton gelegd en door de combinatie van het ronddraaien (+/- 22m/sec) en trekken aan deze kabel wordt het beton gesneden.

Op die manier kunnen we in massieve constructies zagen. Zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen. We werpen ons volledige gamma kabelzaagmachines in de strijd om de zaagsneden te maken waar uw project behoefte aan heeft. Hoe diep of breed ze moeten zijn doet er niet toe.

Kabelzagen: de toepassingen

Kabelzagen wordt meestal gebruikt voor het maken van vloer- en wandopeningen in grote betonnen constructies, zoals bruggen, gewelven of gewapende muren. Kabelzagen is eveneens de optimale oplossing voor het doorzagen van rioolbuizen en funderingsplaten.

Met onze diamantkabels kunnen we zowel door gewoon beton als door gewapend beton kabelzagen.

Kabelzagen aan scherpe prijzen

De prijzen van kabelzagen zijn afhankelijk van de grootte en complexiteit van uw project. Meer informatie over onze richtprijzen vindt u in deze handige pdf.

Meer info over kabelzagen? Aarzel niet om ons te contacteren

Ik wil meer info


Copyright 2021 Beverrent - SiteMap - Disclaimer - Privacy Policy - Cookies - Webdesign MYWEB